new adidas nmd colorway drops exclusively retailer adidas nmd r1 glitch camo adidas nmd 2017 pink glitch camo adidas nmd glitch camo adidas nmd glitch camo adidas nmd xr1 adidas nmd xr1 camo pack adidas nmd xr1 duck camo black friday release adidas nmd xr1 duck camo black friday releases adidas nmd xr1 duck camo drops black friday adidas nmd xr1 duck camo pack adidas nmd xr1 duck camo release dates adidas nmd xr1 camo pack release date adidas nmd r1 salmon pink official images villa x adidas top ten final draft adidas nmd villa exclusive adidas nmd xr1 duck camo pink blue adidas nmd xr1 duck camo pack adidas nmd xr1 duck camo adidas nmd xr1 duck camo release date

Enllaços d’interès

L’Esportiu Claret forma part del grup d’institucions que els Missioners Claretians tenen a Catalunya:

 

Els  Missioners Claretians de Catalunya en la seva tasca pastoral han impulsat i mantenent projectes en diferents àmbits d’actuació:

– Comunicació: Editorial, Distribució, Llibreria i Fundació Claret

– Educació i lleure: Col·legis Claret de Barcelona i Valls, i Esplais

– Acció social i solidària: ONG «Enllaç Solidari» i Casal Claret de Vic

– Espiritualitat i vida cristiana: Casa d’Espiritualitat Claret, parròquies i esglésies, i famílies, grups i comunitats


COMUNICACIÓ

Editorial Claret, SLU és una institució cultural creada pels Missioners Claretians amb la voluntat de servir l’Església i la cultura, i més particularment l’Església i la cultura catalanes.

Amb aquesta Editorial, que forma part d’un grup d’editorials amb seu a diversos països i continents (Claretian Publishers International), els Missioners Claretians se senten hereus i continuadors de l’esperit amb què sant Antoni M. Claret –a mitjan segle XIX (1847)– fundà a Barcelona la seva «Llibreria Religiosa».

Des de l’any 1926 l’Editorial manté una activitat constant, tot i que inicialment la seva denominació va ser «Gràfiques Claret». Durant els anys del Concili Vaticà II (1961-1966) aquesta activitat –ja sota el nom d’Editorial Claret– esdevé més intensa i més regular. A principis dels anys setanta es va engegar un departament audiovisual i es va posar en marxa la Llibreria Claret, que en poc temps es va consolidar com un referent en el comerç del llibre a Barcelona i a Catalunya.

En l’actualitat Editorial Claret disposa d’un extens catàleg de llibre religiós i d’humanitats, i en els darrers anys ha fet una aposta pel llibre escolar i pel llibre infantil. Recentment s’ha introduït en el món de la producció de sèries d’animació per a televisió. A més, Editorial Claret ofereix als autors i institucions que hi puguin estar interessats els seus serveis editorials i de producció audiovisual.

La Llibreria Claret fundada l’any 1971 i ubicada al centre de la ciutat de Barcelona, al costat de la plaça Urquinaona s’ha convertit en el principal referent del llibre religiós al nostre país i també a la resta de l’estat. A més dels 250 m2 dedicats a la seva especialitat, la llibreria disposa d’àmplies seccions d’humanitats, narrativa en català i castellà i de llibre infantil i juvenil.

 

La Fundació Claret té la missió de COMUNICAR de forma virtual i presencial, per tal que incideixi en l’opinió pública i la vida de les persones, el cristianisme (i la religió) com a experiència significativa. Els seus objectius són:

– Fomentar i comunicar un cristianisme significatiu, creïble, en diàleg amb la cultura i en connexió amb els valors humans i els nous corrents d’espiritualitat.

– Proposar els valors humans, espirituals i ètics que es deriven del cristianisme o hi estan relacionats.

– Tenir com a destinataris prioritaris persones i col·lectius no explícitament cristians o que se situen fora de l’àmbit cristià i eclesial, però que hi són propers.

– Mantenir una presència significativa en l’àmbit de la família i del diàleg intercultural, ecumènic i interreligiós.

I COMUNICAR també els valors humans, espirituals i ètics que es deriven del cristianisme o hi estan relacionats: solidaritat, respecte, diversitat, etc.

Ho fa en sinèrgia amb les altres institucions claretianes, especialment amb la Llibreria i Editorial, i altres institucions eclesials, socials i culturals.


EDUCACIÓ I LLEURE

El Col·legi Claret de Barcelona  promou la formació integral dels alumnes d’acord amb una concepció cristiana de l’home, de la vida i del món, segons l’estil de Sant Antoni Mª Claret, i els prepara a participar activament en la transformació i millorament de la societat. És una escola al servei del poble, i així:

– Dóna resposta a una opció educativa que molts pares reclamen, i vol obrir-se a tothom qui desitja d’educar-hi els propis fills.

– S’acull al finançament públic per tal de garantir la gratuïtat de l’educació i evitar tota descriminació per motius econòmics.

– Compta amb un equip de professors i col•laboradors que es comprometen a donar una educació coherent i de qualitat a tots els alumnes.

– Té el suport i l’estímul dels pares d’alumnes, compromessos amb l’opció educativa pròpia del centre.

– Segueix les orientacions i els criteris pastorals de l’Església Diocesana.

– S’insereix en la realitat sòcio-cultural de Catalunya, com a espressió de seva identitat cristiana i de la seva vocació evangelizadora.

– En el marc del pluralisme escolar que caracteritza la nostre societat, l’escola claretiana se sent corresponsable
i solidària amb totes les altres escoles del país.

El Col·legi Claret de Valls és un centre educatiu situat a la capital de l’Alt Camp. Va ser fundat pels missioners claretians l’any 1939. Actualment és un centre integrat d’Infantil, Primària i Secundària, que, per tant, escolaritza infants i joves des de la  Llar d’Infants fins el final de la   ESO. Compta amb més de set-cents alumnes i més d’una cinquantena de professors.</p><p>Promou la formació integral dels alumnes d’acord amb una concepció cristiana de l’home, de la vida i del món, segons l’estil de Sant Antoni Maria Claret, i els prepara a participar activament en la transformació i millora de la societat.


ACCIÓ SOCIAL I SOLIDÀRIA

Enllaç Solidari, O.N.G. és una organització  no governamental dedicada a promoure projectes de desenvolupament.

Les seves accions es porten a terme preferentment a les comunitats rurals de l’estat de Rondônia (Brasil) i es troben centrades en el treball permanent amb les associacions locals d’agricultors en els àmbits de capacitació en agricultura apropiada, reforçament de la societat civil i millora de les condicions de vida dels sectors mes desprotegits i desfavorits de la població.

El Casal Claret és una associació amb un centenar de socis aproximadament i uns quatre-cents o cinc-cents usuaris tenint en compte els diversos projectes que s’hi desenvolupen. Els principals àmbits de treball del Casal són: el social, d’acollida dels nouvinguts, el del diàleg interreligiós, el terapèutic i el d’aprofundiment en la fe-vida. Ja fa 28 anys que el Casal està en funcionament i 3 que es troba en un nou edifici a Vic. El Casal compta amb 4 treballadores i 50 persones voluntàries amb diverses formes de compromís i segons els diversos projectes de l’Associació.


ESPIRITUALITAT I VIDA CRISTIANA

La Casa d’Espiritualitat de Sant Antoni Maria Claret de Vic, ofereix un bon acolliment i una acurada atenció a persones de totes les edats i de tots els estaments socials, que desitgen passar uns dies de pau espiritual i de retrobament amb Déu.

 

adidas originals yeezy 350 boost black 59 yeezy boost 350 pirate black adidas yeezy boost 350 oxford tan adidas yeezy boost 350 blackwhite yeezy boost 350 v2 beluga adidas yeezy boost 350 v2 black white adidas yeezy boost 350 v2 adidas originals yeezy boost sply 350 v2 novyj dizajn krossovki adidas originals yeezy boost 350 v2 stealth grey beluga solar red yeezy boost 350 v2 black red by9612 yeezy boost 350 v2 beluga adidas yeezy boost 350 v2 by9611 adidas yeezy boost 350 v2 black friday adidas yeezy boost 350 v2 black friday adidas yeezy boost 350 v2 black friday adidas yeezy boost men the moonrock yeezy boost 350 will only release at yeezy season 1 retailers new images of the adidas yeezy boost 350 moonrock are here 543 adidas yeezy 350 boost pirate black adidas yeezy 350 boost low