new adidas nmd colorway drops exclusively retailer adidas nmd r1 glitch camo adidas nmd 2017 pink glitch camo adidas nmd glitch camo adidas nmd glitch camo adidas nmd xr1 adidas nmd xr1 camo pack adidas nmd xr1 duck camo black friday release adidas nmd xr1 duck camo black friday releases adidas nmd xr1 duck camo drops black friday adidas nmd xr1 duck camo pack adidas nmd xr1 duck camo release dates adidas nmd xr1 camo pack release date adidas nmd r1 salmon pink official images villa x adidas top ten final draft adidas nmd villa exclusive adidas nmd xr1 duck camo pink blue adidas nmd xr1 duck camo pack adidas nmd xr1 duck camo adidas nmd xr1 duck camo release date

Instal·lacions

ESPAIS ESPORTIU CLARET

 • Espai fitness
  • Sala de condicionament físic que es composa en 285 metres quadrats distribuïts en quatre espais. Un primer espai de condicionament físic en què els abonats disposen de màquines i d’altres elements per treballar tots els grups musculars del cos, una zona cardiovascular equipada amb bicicletes estàtiques, cintes i màquines el·líptiques, una zona d’estiraments i un quart espai dedicat a la zona de pes lliure.
  • Tanmateix, el personal tècnic de la sala de Fitness està sempre a disposició dels abonats per qualsevol consulta que els hi vulguin formular i per ajudar a assolir els objectius personals de cada persona, elaborant programes i rutines d’entrenament personalitzats. 

 • Sala spinning
  • Espai de 80 metres quadrats equipat amb 15 bicicletes de la marca Schwinn ideal per aquelles persones que volen incrementar o mantenir el seu rendiment cardiovascular en sessions d’entrenaments de 45 minuts.

 • Sala taronja
  • La Sala Taronja és una sala de 315 metres quadrats destinats a la realització d’activitats dirigides. És considerada la sala d’activitats dirigides més gran de Barcelona. No hi ha cap columna enmig de la Sala, la qual cosa proporciona als usuaris una millor qualitat de l’activitat dirigida, ja sigui amb o sense material complementari.

 • Sala blava
  • La Sala Blava disposa de 170 metres quadrats destinats a la pràctica d’activitats dirigides  i sobretot a la pràctica d’activitats aeròbiques coreografia des. La majoria de les activitats de dansa es duen a terme a la Sala Blava, així com la Dansa del Ventre, Jazz…….

 • Espai swimming
  • Aquest espai es composa per una piscina gran i una de petita. Respecte la primera, es tracta d’una piscina de 25 metres de longitud, 12 metres d’amplada i dos metres de profunditat en tota la seva superfície. Es distribueix en 6 carrils que proporcionen als socis i cursetistes la òptima i còmode pràctica de la natació. Pels més petits o per entrenaments específics esportius, disposem d’una piscina més petita, de 10mts de llarg, 3metres d’ample i entre 68 i 78cms de profunditat.

 • Pavelló (Pista Poliesportiva Claret) i Pista descoberta
  • Pavelló cobert polivalent que consta de 950 metres quadrats on es poden realitzar diverses activitats esportives com el futbol sala, el bàsquet, gimnàstica rítmica, artística, etc. Tanmateix, en la pista descoberta que té les mateixes dimensions que el pavelló, es poden practicar les mateixes activitats.

 • Sala tatami
  • Sala esportiva amb terra de tatami de 120 metres quadrats situada al costat de la Pista Poliesportiva Claret orientada a la pràctica d’arts marcials com el karate o d’altres activitats físiques amb suport musical i d’altres activitats de baix impacte com el ioga o el tai-txi.

 • Espai wellness – spa
  • Aquest espai està orientat a la tornada a la calma dels nostres abonats. Equipat amb un jacuzzi, un bany de vapor i una sauna, aquests espai és ideal per eliminar presses, preocupacions, tensions, i problemes. La zona spa-wellness està destinada a la proporció de benestar i retorn a la calma a través de la relaxació.

 • Vestidors amb armaris d’ús puntual
  • Tots els vestidors estan equipats de taquilles d’ús puntual (funcionament amb monedes) o bé de lloguer (funcionament amb cadenat).

adidas originals yeezy 350 boost black 59 yeezy boost 350 pirate black adidas yeezy boost 350 oxford tan adidas yeezy boost 350 blackwhite yeezy boost 350 v2 beluga adidas yeezy boost 350 v2 black white adidas yeezy boost 350 v2 adidas originals yeezy boost sply 350 v2 novyj dizajn krossovki adidas originals yeezy boost 350 v2 stealth grey beluga solar red yeezy boost 350 v2 black red by9612 yeezy boost 350 v2 beluga adidas yeezy boost 350 v2 by9611 adidas yeezy boost 350 v2 black friday adidas yeezy boost 350 v2 black friday adidas yeezy boost 350 v2 black friday adidas yeezy boost men the moonrock yeezy boost 350 will only release at yeezy season 1 retailers new images of the adidas yeezy boost 350 moonrock are here 543 adidas yeezy 350 boost pirate black adidas yeezy 350 boost low